tisdag 10 juni 2014

Paus idag

Vi har haft en plan vad gäller träning, den sprack idag. Jag var ute på cykeln igår, gjorde vad jag skulle men det var varmt. Idag gick det liksom inte att genomföra, visst kunde vi cyklat men det hade inte blivit det vi hade tänkt oss. Igår kändes det att det var lite för varmt för en ovan kropp, idag var det ännu varmare.
Efter jobb parkerade vi oss i varsin solstol i skuggan utan diskussion, jag vilade så hårt att stolen gav upp under mig bildbevis kolla till HÖGER om Piffiburken i bilden… När jag suttit sönder den bytte vi miljö och gick ner och bara stod och slappade i vattenbrynet ett tag, det kan jag ju inte ta sönder. Sedan sparkade vi igång grillen :)

Så ska det se ut!
Paus idag!
//Nilsson

2 kommentarer:

  1. Mikael Kippilä12 juni 2014 11:52

    Och Grillen klarade sig ? ;)

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB12 juni 2014 11:56

    Sparkade inte så hårt, jag är klen!

    SvaraRadera