onsdag 18 juni 2014

Ett sista försök + "Happy Friday" mitt i veckan

Jag har varit på en liten jobbrelaterad sammankomst ikväll, så inget tränat idag. Andreas har varit schysst och jobbat vidare med mina skrikande bromsar. Han har ju tidigare provat att rengöra skivor och klossar och kollat att allt sitter rakt och som det ska. Senast testade vi tipset att gnugga med Vim och det blev en liten förbättring, men definitivt inte bra ändå.

Idag har A bytt plats på bromsskivorna fram och bak. Jag har som sagt inte hunnit komma ut och testa om det funkar än, det får bli imorgon hoppas jag. Ska bli intressant att se (eller snarare höra) om det kan bli bättre av det. Håller tummarna!

Det är ju inte fredag idag men vi bjuder på en Happy Friday" ändå, en Happy Onsdag :)

Andreas häller upp kaffe när vi väntar på att cyklisterna i X-Cup ska dyka upp i skogan. Jag tar en bild och fattar inte varför det ser ut som att han har väldiga problem, hur svårt kan det vara att hälla kaffe från en termos tänker jag...

"Jävla fluga!"//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar