måndag 2 juni 2014

Äntligen starka spurtben!Någonting har hänt med min förmåga sen jag skaffade ny cykel. Jag har blivit modigare i tekniska partier och jag är avsevärt kvickare och starkare i tex spontana spurter. Orsakerna till detta är nog flera. Cykeln är helt suverän! Den svarar direkt på igångdrag och fartökningar och det är riktigt bra driv i den. Dessa egenskaper gör att jag lättare tar i det där lilla extra eftersom jag känner att cykeln verkligen inte sätter några gränser. Sen känns det som att jag har gjort ett bra jobb i vinter med träningen och vår cykelresa till Gran Canaria var kanonbra både för formen och motivationen!

Idag fick jag sällskap av Karolina och hon visade lite nya stigar igen - kul! Vi körde en hel del riktigt branta och tekniska backar innan vi träffade på Andreas som kämpade med intervaller. Vi snirklade oss hemåt och sedan drogs det igång ett par spurter längs cykelbanan och jag kände mig grymt stark och lyckades iallafall hänga med A riktigt bra :)

Andreas fångade oss med kameran längs vägen, han körde ju solo idag.


//Y

3 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller2 juni 2014 21:53

  Låter härligt. Jag får väl ta med mig snuttefilten. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB2 juni 2014 21:59

   Vad svarar man på det här?? Känner du att det är din grej så varsågod ;)

   Radera