söndag 22 juni 2014

92/100, så kan jag beskriva Ränneslättsturen förra året

Vi slängde in en anmälan till Ränneslättsturen häromdagen. Men nu börjar jag faktiskt bli osäker på om jag verkligen pallar köra loppet! Vi körde ju förra året också så jag tog en koll på mina Garmindata... Under 4timmar och 16minuter har jag haft en snittpuls på 92% och som mest 100% av max! Jisses alltså, det måste ju varit skitjobbigt!! Hur ska jag överhuvudtaget kunna komma ens i närheten av den prestationen i år?? Känns som omöjligt.


Dagens cykling var däremot mer behaglig. Vi slingrade oss fram och tillbaka på vårt Berg via Arild och upp till fyren. Vi fick ihop drygt 50km och försökte hålla nere pulsen lite, runt 70-85%. Det är faktiskt inte det lättaste i den typen av terräng vi har här.Förmiddagen jobbades det i trädgården. Vi har pratat ihop oss med grannen om att såga ner några träd/buskar på framsidan tillsammans. Nu har vi ett berg av grenar och stammar som ska forslas bort imorgon. Vi har bokat ett släp i fyra timmar och förhoppningsvis hinner vi få iväg det mesta samtidigt  som vi sågar ner mer...!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar