fredag 9 maj 2014

X-small Giant :)

Nu har vi kört till Stockholm tur och retur och med i bagaget fick vi en grymt fin cykel! Pedalogerna har gjort ett kanonjobb med att bygga ihop den allt enligt mina önskemål. Tog en snabb provsväng på asfalten för att känna av höjden på styrröret innan kapning.


Behöver jag säga att jag är galet glad och nöjd??! Vilken hoj alltså!! Nu står den och ser snygg ut i vårt kök :)

För tillfället sitter det ett tredelat xtrvevparti på eftersom det jag ska ha inte hunnits levereras. Ska fixa en ny sadel också. Med en sån här cykel kan jag inte gnälla över något annat än min egen fysik ;)

Och vem är det som byggt ihop min cykel då? Jo, den här killen: http://mikaelflockhart.wordpress.comJag tackar för god service och mycket trevligt, intressant cykelsnack och tips. Lycka till imorgon på Billingen Mikael!

//Y

4 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller9 maj 2014 22:55

  Grattis till fina hojen!

  Nu börjar kapprustningen. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB9 maj 2014 23:00

   Tackar!

   Hahaha, ja sätt igång och jobba ikapp bara ;)

   Radera