lördag 17 maj 2014

Ska're va så här?

Måste nog köpa en ny och rak hjälm... Och nänä det är inte en Cubetröja jag har på mig när jag cyklar på min Giant...!


Vi var tre som cyklade ut klockan åtta i morse för att rulla några timmar distans i snacketempo. Vad händer sen när vi kommit hem? Jo, en av oss somnar och övriga är fruktansvärt sega och trötta. Av att köra väldigt lågintensivt... Det måste bli en ändring! Vi är grymma på korta hårdkörningar i superbranta backar, men när tiden överskrider två timmar blir det jobbigt oavsett intensitet. Nu blir det till att lägga in fler långdistanspass. Dagens blev ju inte imponerande långt, 3tim 40 min cyklad tid, men det är ju alltid en början :) Andreas hann iallafall med en vurpa. Ett skickligt framhjulssläpp i daggvått gräs, han fattade inte vad som hände han bara flög iväg och cykeln åt andra hållet.

Mitt i tröttattacken efter cyklingen stack jag iväg till Bogrens tobak och hämtade mitt nya vevparti. Linus tittade sedan över och monterade på det och justerade växlarna och fick äran att fika med oss i solen. Förhoppningsvis kommer jag att skita ner det imorgon (vevpartiet alltså).



//Y

6 kommentarer:

  1. He he lägg på 10 tim på den tiden så hade ni kunnat vara med på Extremeriden vi körde här i GBG för ett par veckor sedan :O) ..... Tänkte ev komma ner till Kullen nästa helg med Husvagnen för cykel och vandringshelg med vovvar och flickvän.. har ni nån koll på nån mysig havsnära camping i krokarna där nere??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yvonne The Summit MTB17 maj 2014 21:32

      Vill ni bo riktigt havsnära är Örestrand perfekt, ca 5-6km till Kullaberg och 0-30m till stranden och en vacker hed och lite skog. Cyklade förbi där när du var med på Happyriden. Vill ni bo närmre Kullaberg men inte så havsnära är Mölle-Hässle valet.

      Vill du/ni ses är det bara att höra av sig!

      Cyklade ni 14timmar?! Vi lyfter på hatten :)

      Radera
  • Det är ju de där långsamma långa passen som är jobbigast, jag blir också som tröttast då, bättring liksom :-) cubetröja? Såg det inte,

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yvonne The Summit MTB17 maj 2014 21:43

      Tack, nu får jag tillbaks tron på mig själv! Det kan nog vara så :)

      Vilken tröja?? ;)

      Radera
  • Tack får tipsen med campingarna,hunduppfödaren bor ju i Höganäs också så vi får se hur vi lägger upp helgen om vi kommer ner. filmade när vi körde Extremeriden kanske kan vara kul att se
    https://www.youtube.com/watch?v=xqbhnvn2GHU

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yvonne The Summit MTB17 maj 2014 22:35

      Ska kolla din film :)

      Btw, det finns en fin camping vid havet i Lerberget också, dock lite längre från Kullen.

      Radera