måndag 19 maj 2014

Lättrullat kortrull

Lugn dag efter jobb, ibland behöver ju kroppen en sådan. Ägnade istället efter middagen till att slänga på och justera in dom nya hjulen. Tidigare har jag ju stansat på Thunder Burt på dom och när jag nu tog en kort testtur blev jag mäkta imponerad av hur lätt dom rullar. Har märkt på Yvonnes cykel att hjulen rullar riktigt bra och dessa däck är ju uppenbart lättrullade med det mönstret.


Fick inte testkört i några backar eller terräng idag men det ska jag ta tag i imorgon, tänkte sticka upp på Berget och sätta lite press på grejorna :) Är speciellt nyfiken på greppet, mönstret det ser faktiskt ganska bra ut för kurvtagning.

//Nilsson

2 kommentarer:

  1. Ser fram emot en grepp-rapport! :)

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB21 maj 2014 06:34

    Förutom just i surhålen med gegga som fortfarande finns kvar hade dom mycket bra grepp. I kurvorna likaså även om jag nog var lite försiktig...

    SvaraRadera