lördag 10 maj 2014

Giant Obsess 27.5 - första intrycket

Selfie?Jag hade väl tänkt mig att det skulle vara lite skillnad mellan min gamla 26:a och den nya 27.5:an, men så här stor skillnad är helt fantastiskt! Det var till och med så att Andreas fick stå på lite i vissa partier :)

Den är riktigt lätt och rapp och svarar direkt när jag trycker på. Riktigt fin kvalitet på ram och komponenter och det känns. De lite större hjulen är kanon, den känns tryggare nerför och flyter fint över ojämnheter. Hjulen som sitter på är American Classic MTB Race och de rullar dessutom förnämligt.

Ja vad kan man säga? Jag är verkligen mer än jättenöjd! Det här blir en rolig cykelsommar :)

Får väl bli en liten bildbomb

WOW!Här kan ni se det mesta av cockpit:en, finfina grejer :)

Snabbare uppför och det är ju inte fel! 
Tack Miche på Pedalogerna för en grymt fin cykel och tack Mikael Flockhart för ett proffsigt bygge och grattis till 2:a platsen på Billingeracet!

Jag, MIN NYA CYKEL och Miche.

//Y

4 kommentarer:

 1. Grattis till snyggcykeln! Nu vill jag att du testar den där svåra rotkurvan igen och återkommer med rapport. Tack på förhand.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB13 maj 2014 06:52

   Tack Henrik! Den är både snygg och snabb :) Ok jag lovar att jag ska ge mig på den, men just nu är det så jäkla lerigt och halt där (undanflykter...)

   Radera
 • Snälla...måste jag vara med på bild?:/ Jag är ju så fet och äcklig:/
  men men....jag blir ju inte deffad av inte vara med på bild:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB14 maj 2014 16:19

   Meh, det är du väl inte alls det, lite snabbare nerför bara ;)

   Radera