fredag 16 maj 2014

FredagsBajken

Njuter av sol, skog, fågelkvitter och ljudet av små fågelvingar som flaxar mellan grenarna. Ibland är det underbart att stanna upp en stund. Vad som inte är lika underbart är alla hundratals små gröna larver som hänger i trådar ner från träden och som man naturligtvis cyklar rakt in i...Jag började dagens träning ensam och tog det relativt lugnt hela vägen ut till Berget. Sen testade jag en fin stig som jag brukar ha 4-5 stopp på, men idag kunde jag köra alla utom ett hinder felfritt! Jag tackar min nya cykel för det!

Cyklade också en bit på en ny, outforskad stig. Dessvärre tog den mer eller mindre slut här:

Här någonstans samlade jag på mig 5 fästingar.


Jag hoppade över trädet och kollade en bit bort och det verkade bara vara fullt med fler nedfallna träd och stigen blev mer och mer igenvuxen. Men det gick att koppla på vår vanliga stig igen så ett par hundra meter ny stig har vi nu.

Sen dök den här gubben upp :)
Träffade en fin snok också, dryga metern lång.
Jag och A körde lite backar ihop och plockade på oss lite lera, sen hem och tvätta cyklar.

Lika snygg trots all skit.


Kunde inte börjat helgen på något bättre sätt :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar