söndag 11 maj 2014

Förbereder för en torr sommar

Medan jag kör runt på Rocket Ron som jag tycker har onödigt grovt och glest mönster, håller Andreas på att stansa på ett par Thunder Burt på sitt nya hjulpar. Verkar som att han tror på en torr sommar :)

Jag fick också med sådana däck till min cykel, men jag kommer att vänta och se vad som händer med stigstatusen och även vad jag gillar de däck som sitter på. Helst skulle jag nog vilja köra på Racing Ralph... vi får väl se vad det blir. Andreas har två hjulpar så han kan ju lättare alternera, men jag tror ändå han hoppas på en torr sommar!Han låter hälsa att de nya fälgarna, American Classic, var lite svårare att poppa än tex Mavic och XTR på grund av deras bredd och låga fälgkant, men det gick ändå fint tillslut. Så nu står de här stansade och klara och väntar.

Idag var tanken att vi skulle ut och hojja på eftermiddagen, men när vi rullade ut cyklarna formligen öppnade sig himlen och vi vände faktiskt in igen och kollade vidare på Girot istället :)

//Y

2 kommentarer:

 1. Såg en hel del som körde TB i lervällingen på Billingen så det ska nog gå bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB12 maj 2014 08:37

   Jag tror faktiskt det kan vara rätt bra även om man säkert får lida lite i vissa blötpartier.

   Radera