onsdag 7 maj 2014

Extra hjulpar till 29:an

Allt händer på en gång, oftast olyckor men den här gången bra och roliga saker. Jag fick sms från skeppet att mina paket kommit fram och imorgon blir det roadtrip för att hämta en Giant till Yvonne!

Packar egentligen bara upp hjulen för att se att allt står rätt till och att allt är med. Montering, byte av axelhylsor mm får ske till helgen när vi kommer hem. Köpte även med ett par Schwalbe Thunder Burt för att testa, det har ju varit en sån "hype" kring dessa. Angående däck är jag annars emot såpass finmönstrade lätta men jag ska ge dom en chans.
Till dig som känner dig träffad ska hjulen väga in på 1459gr paret, ska väga dom själv också såklart men med det sagt så kan du damma av den gamla skolmatten ;)

//Nilsson

4 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller8 maj 2014 10:46

  Käften. ;)

  SvaraRadera
 2. Patrik Skolling Möller8 maj 2014 10:51

  Om jag byter mina Bontrager-däck mot dessa så spar jag 350 gr och hamnar under 10kg. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB8 maj 2014 11:54

   Gör det! Helt klart värt ;) Dom har ju fått bra kritik.

   Radera