fredag 9 maj 2014

Det var väl på tiden...

... Att gästblogga igen, det var allt för länge sen!

Fortsätter med tema " ny cykel" som mitt förra inlägg handlade om..

Vi hörde aldrig av killen på Häggs som sa att det fanns en cube Reaction GTC SL 15" på lager. Vi väntade en vecka ungefär sen ringde Jonas upp dom & fick beskedet att det inte fanns ngn cykel.!.. Hmm.. Då kändes det riktigt hopplöst faktiskt!

Rotade runt på nätet & bike-discount.com hade den på lager! Fast den gröna. Ville ju helst klämma & känna på den men innan vi hann tänka till hade vi skickat efter den! :)
Vågade inte hoppas för mkt, den var inte hemma än! 

Men den 14/4 kom paketet, Vilken lycka! 

Lite justeringar bara så blir jag nöjd!
Kapat styret! & hittat en sadel som jag är riktigt nöjd med! Har alldeles för länge suttit på helt fel sadel... 


Nöjd med denna! 


Grym cykel detta! Så kul att jag nu förstår att vilodagar är svårt att få till! ;) 

Har fått ihop ca 35 mil & 16,5 timmar på den sen den anlände & imorgon kör jag mitt första långlopp! Jag, Jonas & grannen Kristoffer ska köra billingeracet. Jag är nervös, har jag tagit mig vatten över huvet tro..  ?!


Ha en go fredag! 
//Stina Inga kommentarer:

Skicka en kommentar