torsdag 15 maj 2014

Det är ju så ball!

Veckan tickar på och snart är det helg, finvädret har anlänt. Idag har det firats av en jubilar och i övrigt har jobbet krävt både min och Yvonnes fulla fokus. Annat blir det i morgon och i helgen!!

Var och hämtade det sista för att få mina hjul kompletta, bromsskivor.Påskruvat och klart, nu tänker jag bara invänta åtminstone lite torrare stigar. Vad jag förstår av Y som kör på samma så är det ett grymt rull på dessa, ska bli spännande. Cuben lär bli lite lättare också, återstår att se hur mycket men den närmar sig en lagom låg vikt för en kräsen. Att det sedan inte har någon större påverkan på en sunkig motionär som knappt någonsin har tid att rulla en tävling eller för den skull vågar, det bryr jag mig inte om. Det är ju så ball att känna när trycket i pedalen når marken på ett effektivt sätt, eller hur?

Måste nog ta mig tid och mod att köra nån tävling i år :)
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar