onsdag 14 maj 2014

Ännu en blöt hårdkörning

Det blev ett lite kortare pass idag med några varv på vår senaste bana plus några av de vanliga turerna. Kan tala om att det var rejält lerigt nästan exakt överallt! Det gjorde det ju inte mer lättkört direkt, riktigt tungt på sina ställen och såphalt uppför.

På begäran tänkte jag att jag skulle ta och göra ett försök med den snäva rotkurvan... Tyvärr måste jag meddela att jag misslyckades :(  Jag klarar helt enkelt inte av att svänga så snävt speciellt inte när det är så djup lera precis efter rötterna när man ska svänga. Blir feg. Men jag ska inte ge mig, jag vet ju att det egentligen ska gå! Får helt enkelt återkomma med ny rapport vid ett senare tillfälle Henrik. Andreas tog i alla fall en bra bild lite uppifrån stax innan fotisättningen:

Lätt som en plätt säger väl ni... 

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar