söndag 25 maj 2014

60 km Sol(o)distansVaknade rätt så tidigt och var både pigg och sugen på ett distanspass. Andreas har haft vilodag idag efter fem dagar med träning, varav några dagar med dubbla pass. Solodistans för mig då alltså.

Jag gjorde ett lite annat vägval än förra helgen när vi cyklade med Linus, så jag skrapade "bara" ihop 60km. Det var faktiskt riktigt skönt att köra ensam och jag kunde hålla en rätt så jämn och fin puls.Mestadels cyklade jag asfalt men även en hel del grusväg och drygt en mil stig.
Thunder Burt på väg in i skogen...
... sen ut på klapperstensfältet. Funka fint!
När jag kom till Himmelstorp och bara skulle susa ner till Kockenhus och sen vidare hem längs banvallen skickade jag ett sms till Andreas om att jag var på väg. Sagt och gjort, men när jag svängde in på banvallen kände jag i ryggfickan att jag tappat pumpen. Attans också! Tänkte att det borde ligga i den lite stökiga backen ner till Kockenhus. När jag smsade A och la ner telefonen precis innan kände jag nämligen den i fickan. Lika bra att vända om och leta, så jag trampade tillbaka och uppför backen igen, men hittade den inte. Så har nån vägarna förbi och ser en silvrig liten Spectrapump så vet ni var den hör hemma! Varför inte bara lägga den i ett mail :)

Morsdagstårta var ju inte helt fel efter några mils cykling. Sen har vi väl röstat både i EUvalet och en lokal folkomröstning. Bra dag!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar