söndag 27 april 2014

Vilken helg, varför är den slut snart??!

Det blev ju inget bloggat igår så nu blir det en kort sammanfattning av en underbar helg!

Jag höll mig på hemmaplan igår och jobbade med ogräs och njöt av sommarvärmen. Andreas drog en repa på berget. Han hade tänkt köra runt 4 mil men jag avbröt honom lite tidigare eftersom vi blev spontaninbjudna till ett par vänner som lägligt nog också bor granne :)

Spabadsinvigning med champagne - det ni :)Tack för en jättetrevlig kväll!Idag har vi kollat XCO world cup på förmiddagen och efter lunch blev det mountainbike även för vår del. Vi fick sällskap av Linus och jag drog iväg en stund innan dom för att få lite försprång och kunna komma igång i min egen takt. Jag, som inte riktigt var i form, hamnade sedan gång på gång på efterkälken, undrar om dom där två körde nån sorts formcheck för det var ju väldigt vad fort det gick emellanåt..! 40,5km körde vi och det var riktigt skoj!//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar