tisdag 8 april 2014

Snabbtränat

Vaknade till åskmuller och blixtar i morse! Det var rätt så mysigt faktiskt :) Efter jobbet sen var vädret fortsatt grått, trist och blåsigt och ingen av oss kände för utecykling. Jag ville ändå komma ut så det fick bli denna veckas löppass. Andreas huserade i källaren...

Typiskt lockigthår-väder idag!
Jag som definitivt inte är någon bra löpare klarar av mina pass rätt fort. Benen känns tunga och knäna börjar göra ont om jag håller på för länge, så det blir inga långturer inte! Så med snabbträning avser jag inte att jag sprungit snabbt & långt, snarare långsamt & kort - hah!

Det är iofs rätt bra för då får man ju tid över till andra saker. Idag har jag fått en hel del sysslor gjorda, sånt som kommer på efterkälken när vi cyklar ute eftersom det tar betydligt längre tid.

En liten gnutta cykling har jag ändå fått till, tur och retur till jobbet och samma får det bli imorgon för då behöver jag cykeln i jobbet.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar