lördag 12 april 2014

Okej, idag var vi tröttaGårdagens hårdkörning tog ut sin rätt och idag var vi rätt så trötta. Cyklade två timmar på förmiddagen och det var galet fint i dag också. Jag hade inte samma klipp i benen och pulsen ville inte gå lika högt heller. Var hem till P, J & M på en fika och satt och gäspade ikapp. Skön känsla faktiskt, när man är trött för att kroppen har jobbat hårt :)

Dom nya pedalerna verkar bra, fast jag hade lite problem att klicka i och ur till en början. Fick några skräckupplevelser när jag nästan inte fick ur foten, men det gick bra. Tror att jag kommer vänja mig och att pedalerna sliter till sig.Får se vad det blir imorgon vad gäller träning, men vi ska iallafall kolla andra som sliter. Nu drar världscupen igång och Red Bull livesänder från Pietermaritzburg Syd Afrika: Red Bull TV Live
Ska bli kul att kolla!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar