lördag 5 april 2014

Min utmaning 2 - den snäva, rotiga kurvan
Alltså, i verkligheten är detta en snäv och klurig kurva, på bild not so much... Andreas cyklar den alltid utan svårighet men jag får varenda gång klick ur ena foten. Det som inte syns på bild är att det finns några hinder i form av stenar och rötter som är precis felplacerade.

Jag cyklar där i stort sett varje gång vi är på Berget och försöker men inte hjälper det. Har trillat illa där ett par gånger. Vid ett (1) tillfälle har jag cyklat runt utan att sätta i foten och det var i totalmörker med lampa! Slutsatsen man kan dra av det är väl att det helt enkelt är huvudet som sätter stopp. Jag vet att jag inte är ensam om att ogilla just den här kurvan, det är flera som bävar för den - ibland går det ibland går det inte helt enkelt.

Bara för att visa att det går cyklar A den åt andra hållet också :)Det får väl bli min Utmaning nr 2 för i år.
//Y

2 kommentarer:

 1. Fy! Har också sådana där jobbiga svängar/passager som man verkligen aldrig lyckas ta sig igenom. Svårt när huvudet sätter stopp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB6 april 2014 20:06

   Det är väl bara till att inte ge sig! Men som sagt svårt när man redan har trillat på just det stället tidigare, då blir man feg...

   Radera