fredag 18 april 2014

Joråsåatt..!

Jag som var så noga och läste instruktionerna och allt, men inte hjälpte det. Det där med höger och vänster är tydligen inte helt lätt. 

Skrev ju i förrgår om att jag har problem med att klicka ur pedalerna och Tommy skrev en kommentar och tipsade om att klossarna kan sättas på två sätt. Ja men det vet jag redan tänkte jag och det har jag ju koll på... Sen igår kväll fick jag sms från Linus med samma tips och då fick jag ge mig och gå och titta på skorna. Pinsamt nog måste jag erkänna att jag såklart satt klossarna på fel sko!

Prickarna på höger sko var det ja...


Hahaha då är det nog inte pedalerna det är fel på iallafall :) Får nog ge dom en chans till när jag rättat till klossarna!
//Y

3 kommentarer:

 1. Ett litet tips: er blogg blir totalkonstigt (åtminstone på ipad/mobil) pga att den där kartfunktionen i hlger spalt sväller ut....

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB18 april 2014 14:36

  Testa att använda mobilversionen, det funkar nog bättre..?

  SvaraRadera
 3. Ok, jag testade mobilversion nu och det är bättre!

  /vagcyklist.wordpress.com

  SvaraRadera