tisdag 29 april 2014

Ibland får man inse att allt faktiskt inte hinns med.

10 maj går Billingeracet av stapeln. Vi hade tänkt vara två av alla glada cyklister som ska köra loppet, men det blir inget med det. Min cykel är klar för hämtning dagen innan loppet, kalla mig tönt men då skulle Billingeracet bli första testrundan. Känns lite väl.

Hur som helst, det ska bli så jäkla kul med en ny hoj!! Och det kommer ju andra lopp i sommar som jag kan köra när jag kört in mig på den :)

Idag tog vi en sväng på de gamla vanliga stigarna på Berget, Andreas körde vår XC-Bana ett par var och jag försökte fånga honom på bild i en av de riktigt branta partierna. Allt blev suddigt såklart men ett huvud kan jag väl bjuda på ;) Därefter fortsatte vi en timme till, gött!//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar