fredag 4 april 2014

Fredag äntligen och igen

Idag har jag ändrat om styrhytten på cykeln, jag kör runt på ett Syntace styre med en svag rise och backsweep på 12°. Detta är  ganska okej men jag tänker mej ett inköp av en flatbar men fortfarande med backsweep.

Nu när jag luftat bromsar så tar dom på rätt ställe och då har jag kunnat flytta in bromshandtagen för enfingers-hantering äntligen. Detta gjorde i sin tur att jag kunde placera växelreglagen så att dessa inte är "ivägen" så mycket utan bara finns där, på rätt ställe när man behöver dom...
Vinklade riserstyret nedåt litegrann så att det blir mer åt det raka hållet för att testa om det känns bättre nu i helgen. Har alltid kört flatbar tidigare och mina handleder gillar det.

Funderar på ett sådant här, ett av dom raka då alltså…Veckorna går ju löjligt fort nu för tiden men jag blir lika glad varje gång det äntligen är Fredag.
Nu ska vi se till att cykla oss igenom den här helgen :)
//Nilsson


2 kommentarer:

 1. fina grejer
  jag har en MF10 på min 29e HT...supernöjd.
  en MR10 ska monteras på min 29e FS i dagarna.
  Håkan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB4 april 2014 23:14

   Hej Håkan, gott att höra att du är nöjd. Tror att det får bli ett sånt, varför väljer du MR10 på FS-hojen förresten?

   Radera