torsdag 3 april 2014

Ett varv på banan

Hade precis slängt in större delen av alla cykelkläder i tvättmaskinen och bestämt oss för inneträning i källaren, när jag plötsligt ändrade mig. Jag letade fram några kläder som kunde funka och jag kan ju säga att jag är glad att jag inte mötte nån jag kände för jag såg inte klok ut :)Jag cyklade ut till vårt Berg och testade bland annat Linus varvbana. Körde bara ett varv och det tog 11min 20sek. Blev rätt trött men det kändes bra, blir kul att testa att köra fler varv och se vad man kan hålla för fart i längden.

Andreas, som inte hade några torra kläder att ta på sig för utecykling, fick nöja sig med källarträning. Han morrade lite över det och var rätt så avis på mig som cyklade ute, men det var han själv som öste in allt i tvättmaskinen... Fyror var det som avhandlades för hans del.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar