tisdag 15 april 2014

Dags att teknikträna

Jag ska bara tjata vidare lite om ett av mina hjärnspöken på Berget :) Ni vet den där snäva svängen runt trädet som jag inte klara av. Jag har fortfarande inte cyklat igenom den, är så rädd att jag ska trilla så jag sätter alltid ner foten. Inte den bästa strategi för att lära sig direkt... Så här ser den ut när man kommer närmre:

Fortfarande ser det såklart enkelt ut på bild... 


Här kör Andreas från det enklare hållet, svårast är det om man kommer från andra hållet. Det är precis där roten är som det svänger tvärt och där brukar jag halka med framhjulet och slå i marken. Dessutom är jag riktigt dålig på att svänga så snävt, vilket resultera i att jag ofta hamnar utanför stigen eller kör rakt in i den uppböjda roten eller i stenarna efter (som inte riktigt syns bakom Andreas cykel). Det ska sägas också att det ser kanske ut som att det borde gå att cykla utanför, runt rötterna men det går inte.

Tror att jag ska sticka upp och verkligen träna flera gånger här, inte bara kliva av och sen köra vidare som jag brukar göra.

Wish me luck :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar