måndag 14 april 2014

Bra måndagSå här är det alltid hemma hos oss, ett stycke busfrö finns alltid på plats där man minst anar det. Denna gång visste jag men inte A så nu fick jag det på bild...

Jag hade lite sovmorgon i morse, vilket är helt underbart! Det känns riktigt lyxigt att börja strax efter 8 en måndag, hinna med lite lugn och ro på morgonen. Det är inte många minuter som skiljer men dom är guld värda :) Hann med en sån här gokoppHittills har jag bara fått till en promenad hem från jobb och det lutar åt att det är vad träning jag får idag. Andreas tog den bekväma vägen och gick ner i källaren en sväng.

Med rätt kameravinkel kan man lura även er! Tillochmed min sambo ser ut att ha feta vader :) 


//Y

1 kommentar:

  1. Nilsson The Summit MTB14 april 2014 21:14

    Haha, tack för den :)

    SvaraRadera