fredag 18 april 2014

Äh, jäkla äggvispar!Nuuu börjar det bli fint på riktigt i skogen, några dagar till med sol och värme så kommer det att explodera! Det blir nästan svårt att hålla ögonen på stigarna när den första vårgrönskan i träden kommer, det är så vackert.Vi körde oss trötta med hjälp av vår nya XCbana, den går kraftigt uppför och tekniskt nerför, och tack vare rätt så leriga stigar, men vad gäller den banan så blir man nog rejält trött ändå.

Jag som rättat till pedalklossarna slapp vurpor idag, men jag är ändå inte kompis med dom där Eggbeaterpedalerna... Klickar ur snabbare nu, men ändå tycker jag att det inte känns helt tryggt och jag har fortfarande svårt att klicka i snabbt vilket är väldigt störigt. Tycker att XTRpedalerna är mycket enklare och mer distinkta vid i- och ur-klick. Tror jag ska låta Andreas köra ett tag med äggvisparna istället :)

Andreas Cube står och soltorkar efter tvätten.


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar