måndag 7 april 2014

Abstinens

Vad gör man åt cykelsuget när man inte har tid att cykla och planerat in vilodag? Dessutom är jag både trött och lite sliten och hade inte pallat med backarna på Berget, ändå känner jag en stor lust att sticka och köra en sväng!

Det här med cykling är faktiskt lite beroendeframkallande och i vårt hem pratas det såklart mycket cykel också eftersom vi båda har samma intresse. Som jag ser det är det positivt att vi gillar det lika mycket annars hade det nog inte blivit lika mycket cyklat tror jag. Det tar ju faktiskt rätt mycket tid och det kanske inte är så uppskattat om ens respektive inte är inne på samma bana så att säga. Gratis är det ju inte heller direkt ;)Kolla här vad jag hittade i ryggfickan på en cykeltröja efter tvätten:Två små Gran Canaria-stenar! Håhå nu längtar jag tillbaka dit igen :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar