söndag 23 mars 2014

SöndagsBajken

Har ni inte saknat den rubriken? Det har vi!
Idag var dagen då vi inte behövde dra på oss "vinterbrallorna", Det var precis lagom att köra vanliga cykelbrallor + benvärmare. Eller för er som känner mig, löpartajtsen som aldrig använts till annat än cykling + cykelbrallor. Tyvärr fick vinterjackan fortfarande vara på.

Sjukt kul att komma ut och hoja, ännu bättre var det att göra det tillsammans, det var länge sedan. Jag har kört mycket på Berget under vintern och massor med intervallrundor på platten tack vare Kjell Olsen. Om ni följt med lite på hans blogg har ni säker sett att han kör riktigt bra och klok intervallträning utomhus, jag har väl haft det lite kämpigare pga vädret här uppe i norden men det har varit bra inspiration!

Körde en omväg medan Y tog en kortare lättare väg upp på ett ställe, omvägen såklart lite längre är teknisk, bitvis extremt brant och ganska svampigt löst underlag. Gav allt jag hade och tänkte att jag hinner väl sakta in och pusta två andetag när jag är uppe innan det bär utför där jag ska sammanstråla med Y, man vill ju se fräsch och oberörd ut ju. Naturligtvis kommer det två löpare när jag nästan är vid krönet och då vet ju alla att man inte kan slå av på takten, håll skenet uppe och se stark ut. Kom ner till Yvonne helt slut och självklart hade hon rustat sig med kameran...

Att det gick nerför här verkar ju kameran helt ha suddat bort...


Berget då, efter omständigheterna om man kan kalla årstid och väder för det så var det torrt och fint. Jag hittade en schyst ny teknisk uppfart, det bästa är att bara attackera och se om det funkar ofta blir man glatt överraskad och inser att man klarar mer än man tror.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar