torsdag 6 mars 2014

Nya skor, och intervaller såklart

Förutom en fin cykelbränna fick jag bland annat även med mig ett par nya cykelskor från Gran Canaria. Det var ju inte en dag för sent! De gamla skorna är mer än utslitna och varken sköna eller bra på något sätt. Än så länge har jag bara testat dem hemma på parketten och de känns jättesköna, snygga är de också :)

Mavic ScorpioCykling idag då? Ja, Andreas drog ut på sin 3x15runda. På vägen hem blev han peppad av en polare som gled förbi i sin bil och hojtade!

Själv tog jag min "damcykel", Treken, och rullade bort till Noréns för att få växlarna justerade och snacka lite GCcykling, trevligt. När jag var klar där skulle jag bara snabbt in på City Gross, men upptäckte när jag kom fram att jag glömt cykelnyckel hemma... Vågar inte lämna den olåst där så det var bara att köra hem igen, hämta nyckeln och göra ett nytt försök till en annan butik.

//Y

3 kommentarer:

 1. Snygga skor! Hur var priserna jämfört med här hemma? Stor skillnad? Jag ska köpa skor men tänkte kanske vänta tills vi varit i väg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB7 mars 2014 06:50

   Priset var faktiskt samma som tex på cyclecomponents, men fördelen var ju att jag kunde prova dom i butiken innan jag köpte. Och dom hade min storlek vilket är ovanligt! :)

   Radera
  2. Ok! Cycklecomponents är ju rätt billiga oavsett :-)

   Radera