måndag 24 mars 2014

Monsterintervaller

Vi har börjat jobba med att få fram en annan cykel till Y, vi känner att det inte är hållbart att vänta på en cykel som sägs dyka upp v17 och som vi sedan måste uppgradera. Det är ju med ett antal facit i handen inte alls säkert att den dyker upp enligt sista budet och att sedan få tag i delar...

Vi vågar väl inte säga så mycket mer just nu men det ska inte dröja så länge innan vi vet om det kan bli av!

Y har varit ute och joggat i det fina vädret, jag hann inte ta mig ut och gick därför ner och umgicks lite med Monarken. Vi kramades rätt bra mot slutet :) Jag hade beslutsångest om vad jag skulle göra men, ville bli helt golvad. Jag löste det så här: Uppvärmning 14min - Styrkeintervall 4x4 60kadens med 2min vila emellan. Pustade 3min och därefter en enda lång intervall på 90 kadens med ganska högt motstånd för att hela tiden ligga på ca 91-93% av maxpuls till jag storknade helt enkelt. Funkade alldeles utmärkt och lär sova gott.

Yvonne kom hem med bilder på det fina vädret
 så jag också kunde få en glimt av solen nere i bunkern...
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar