lördag 29 mars 2014

Lite träning på kontot och sol såklart :)Tre pigga cyklister var vi idag igen som stack upp på Berget! Andreas och jag och så en relativt nybliven MTBägare. Kul med fler att träna ihop med :) Men jag säger det åter igen - jag efterlyser verkligen fler tjejer!

Vi var bortskämda med riktigt lyxväder idag också och en skog som börjar fyllas av vitsippor. Vi pressade in rätt många backar i skogen och fortsatte upp till fyren och sen in i skogen igen. Två och en halv timmes cykling in på kontot, fint!

Förutom att allt var kanonkul och fint så råkade jag ut för en riktigt otrevlig människa som förmodligen måste vara väldigt missnöjd med sitt eget liv. Funderar på om jag ska skriva mer om det, men det blir ett längre inlägg och det pallar jag inte med nu.

Under eftermiddagen har vi pysslat om våra små paprikaplantor och såklart tog vi en kopp kaffe i solen.

Nu ska jag sticka iväg och låna ett par eggbeaters, ska bli kul att testa :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar