torsdag 13 mars 2014

Fredagsunderhållning - check!

Så nu är Andreas fredagskväll räddad! Lufta och byta olja i bromsarna, inte på grund av att dom skriker det behövde göras ändå. Woohoo skojigt värre!! Själv ska jag på AW med ett gäng från jobbet, så vi får väl en trevlig kväll båda två :)

Andreas är fortfarande inte i skick att träna, men jag stack ut i solen på en joggingtur efter jobbet. Vinkade på en "granne" och cyklistbekant som susade förbi i bil och tutade. Det gav lite extra pepp och det gick riktigt bra att springa idag, ibland känns det ju som att man har så himla tunga steg.

Jag skulle faktiskt gärna vilja bli bättre på att springa, men för att bli det måste jag ju också springa oftare... Har till och från en tanke att försöka få till ett pass löpning i veckan, men det håller för det mesta inte mer än 1 vecka ;) Som det ser ut nu springer jag väl typ 1 gång i månaden... hur mycket bättre blir man på det?

Hemma efter dagens strandjogg.


//Y

2 kommentarer:

 1. Tja,ring mig om du vill prata lite broms.
  Norens.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB14 mars 2014 08:30

   Morning, det ska jag göra!
   Tror jag har koll på luftning och oljepåfyllning, men det andra...(oljudet alltså)
   //Andreas

   Radera