fredag 14 mars 2014

Fredag i cykelverkstaden, Oljebyte


Oljebyte och luftning, inga större problem. Oljan i bakbromsen var inte vacker kan jag säga. Bromsarna är nu mycket mer distinkta, borta är den svampiga känslan. Är Nilsson nöjd efter allt oljekladdande då? Nej!


Jag är ju inget proffs på detta men jag gillar att meka, allt gick bra och jag tror mig ha gjort rätt men dom tar fortfarande för långt in! Jo visst är mina bromsklossar rätt trötta och ska bytas men det borde inte ha med saken att göra... Eller?

Funderar vidare över detta och återkommer.
Hörs!
//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller17 mars 2014 10:50

  Jag måste verkligen tipsa om et mekställ som Rose säljer för 500 kr. Man går ju sönder av att sitta på huk sådär... :(

  http://www.rosebikes.se/artikel/xtreme-s-1300-assembly-stand---our-bestseller--/aid:22588

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB17 mars 2014 11:13

  Jag har en sjuk värk i låren kan jag säga :)
  Jag har ett jättebra mekställ men det passar inte för genomgående QR. Måste köpa nytt, det du länkade till såg fint ut, tack!

  SvaraRadera