tisdag 25 mars 2014

En liten cykelteaser

Under eftermiddagen har jag blivit mer och mer uppspelt över det här med ny cykel! Vill inte bli för glad än så länge innan jag vet hundra procent säkert att allt går i lås. Men om det gör det så kommer det bli en cykel precis så som jag vill ha den, ett custombygge helt enkelt :) 

Så länge gör jag väl som alla andra och lägger ut en liten teaser:Jag har väl rätt så bra koll på vilken utrustning jag vill ha på en ny cykel, men hjul är något jag gärna tar emot tips om. Lätta och lättrullade 650Bhjul vill man ju ha! Idéer nån?

//Y

4 kommentarer:

 1. Crossmax SLR finns väl i 650B? Jag tror att dom är "Best bang for the buck".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB25 mars 2014 20:20

   Ja, jag kör ju med dom på 26an och är helt klart nöjd, men det finns kanske lättare hjul man skulle testa.

   Radera
 • Mikael Kippilä25 mars 2014 22:03

  Jag tänkte köpa ett par av dom här!
  Lätta och enligt säkra källor bra hållbarhet, antar att du inte väger mer än 80 kg ;)


  http://www.actionsports.de/en/wheels/wheelset-specials/mtb-disc-650b/4263/fun-works-n-light-evo-notubes-ztr-crest-650b-sapim-d-light-disc-1430g-laufradsatz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB25 mars 2014 22:14

   Tack ska kolla dom! Nä det ska nog gå bra att klara den viktgränsen :)

   Radera