söndag 9 mars 2014

Dags att plocka av ett lagerNär det är söndag och så här fint väder som vi haft idag får iallafall jag lite svårt att bestämma mig för vad jag ska satsa på för sysslor. Jag vill liksom passa på och göra allt! Fixa i trädgården eller sitta och njuta i en lähörna med en kopp kaffe eller ta en promenad längs stranden eller cykla??

Tog en långfrulle och bestämde mig för en förmiddag i trädgården och cykling efter lunch. Fyllde trädgårdstunnan med gamla paprikaplantor och nyponrosbuskar, laddade sedan magen med våfflor och sen drog jag till skogs.Jag lämnade Andreas hemma den här gången eftersom han fortfarande är kass i halsen. Det var en evighet sedan jag cyklade på Berget sist! Kul att se att de flesta stigar var rensade från träd, körde bland annat stigen från Kockenhus upp till Himmelstorp utan problem, där låg tidigare rätt många stora träd efter stormarna i höstas.

Stack upp och hälsade på Kullamannen.


Det fina vädret hade lockat ut en hel del folk på stigarna, ett tiotal var på väg ner mot Nimis med fikakorgar i högsta hugg. En av dom hade tillochmed en sån där kartong med bakelser som man får på bagerier med snöre runt ni vet, i näven. Undrar just om innehållet i den var helt när dom kom ner till själva brädhögen?!Ganska exakt två timmar tog det hela och svettigt blev det, hade på tok för varma kläder! Dags att plocka av ett lager :)

//Y

2 kommentarer:

 1. Så fint och snöfritt det ser ut!! Nu är det den där säsongen igen när landet blir extra avlångt och ni där nere får njuta av det vi andra bara drömmer om, än så länge. Fast i år tror jag inte vi kommer så långt efter er, med rekordlite snö torde det gå att göra rekordtidig barmarkspremiär till skogs :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB10 mars 2014 20:16

   Ja fint var det verkligen och torra stigar också, förutom på några ställen :) Men trots att vi bor nästan så långt ner man kan komma i vårt land är det oftast inte här det är som varmast som många kanske kan tro...
   Hoppas ni också får snö-och isfritt snart!

   Radera