måndag 31 mars 2014

Då var det spikat!

Så, nu var det gjort! Jag har beställt en cykel! Fick en fullständig spec på mailen idag och efter ett snack med handlaren om några justeringar så är det nu spikat. Kan inte beskriva hur glad jag är :) Ska bli så jäkla kul med en ny cykel helt enligt mina egna önskemål, inte någon dåligt specad dammodell som jag måste köpa nya prylar till för att få den som jag vill.

Nu blir det några veckors väntan sedan kommer vi förmodligen att åka upp till Pedalogerna och hämta hem den. Sen kommer jag att köra runt på en 14" 650B-hoj! Jag hade riktig tur som fick tag på en så pass liten ram. Kontaktade Pedalogerna i exakt rätt tid. Dom hade precis fått hem två sådana ramar, en som Emmy Thelberg ska ha och den andra lyckades jag knipa! Grymt kul!!

Så här ser ramen ut, (antar det är denna färgsättning på den..)  För övrigt skiljer den sig vad gäller komponenter.//Y


4 kommentarer:

 1. Vad kul! :) Den ser grymt fin ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB1 april 2014 20:41

   Ja det är verkligen jättekul!! Det kommer bli en grym cykel :)

   Radera
 • Men äntligen att du har en cykel på ingång!! Grattis! Blir spännande att se den färdiga skapelsen, hoppas du blir nöjd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB2 april 2014 16:33

   Tack! Kan inte beskriva hur kul det känns!! Komponeterna ska jag nog bli nöjd med, jag har ju själv valt dom :) Hoppas också att själva ramen är till belåtenhet!

   Radera