söndag 30 mars 2014

Bättring - Vi leker för lite på cykeln

Vilken helg, MTB även idag :)
Tempot var markant lugnare men vi har ju cyklat ganska hårt både fredag och lördag. idag körde vi länge lite lugnare och övade en del teknink där tillfälle bjöds... Kul på cykel helt enkelt, det är ju viktigt!!! Det är lätt att man glömmer det där med att ta det lugnt och bara ha skoj, för det mesta ligger man bara och pressar. Vi cyklar ibland med en herre som också kör en del BMX och det märks! Han har en helt annan kontroll på cykeln och vi ska väl försöka att jobba på det och bli lite mer tekniska i år.

Egentligen hade vi tänkt oss en lugn distansträning ut på småvägarna, men vi tänkte om och stack till Berget istället. Tro det eller ej men det gick faktiskt att köra relativt lugnt utan att bränna alla säkringar ;)

Ingen cykelfika idag, istället tog vi och lunchade på mysiga Mölle Krukmakeri innan vi svängde upp i  skogen igen och slingrade oss hemåt.

Som Y nämnde igår har hon fått låna ett par Eggbeaters, dom testades idag. Dom kändes faktiskt bra, lite mer spel än XTRpedaler hon brukar köra med och det är positivt. Hon har haft lite svårt att hitta rätt läge för klossen på skon, speciellt på ena foten.//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar