tisdag 18 mars 2014

Andra veckan i rad!

Vårt Berg är lika tufft och brutalt för såväl cykel som fötter - älskar't!


Åhå nu börjar det snart likna en vana, jag har varit ute och joggat igen minsann! Alltså två veckor i rad, det börjar närma sig ett rekord.

Idag tog jag mig an Kullabergs backar i lite lätt duggregn. Jag lyckades få med mig Andreas Garmin så jag har ingen koll på hur min puls låg, men det kändes iallafall som ett rätt så lugnt pass (förutom dom förskräckligt branta backarna...).

Jag passade på att springa några fina cykelstigar för att kolla skicket på dessa. Vissa var helt ok - hade iofs kanske behövt räfsas till lite ;) En riktigt tuff uppförsbacke har nu ett jätteträd rakt över stigen precis i början. Hoppas att det kommer att röjas undan, för det blir nog svårt att först klättra över och sen starta i backen.

Ser ju rätt höstigt ut, men jag fick faktiskt syn på några blommande vitsippor! :) Blev tyvärr inget bildbevis.


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar