lördag 1 februari 2014

Precis som vanligt...

Detta har varit precis som vilken lördag som helst, allt som vanligt. Det har till och med börjat regna, så som vanligt är det! Synd på all den fina snön som faktiskt har rasat ner i våra trakter...

Vi har båda tränat hårt och långt idag, tunga Watt och länge, kändes kalasfint. Y cyklade över Col du Tourmalet och det är ju ingen lätt uppgift, inget man gör ett bunnyhopp över, det ligger ju på ca 1tim och 30min hårdkörning med en viss antydan till syra i benen ;)

Diskborsten på bild här nedanför är ju inte riktigt en helt vanlig diskborste, ser lustig ut och används av oss inte heller som en vanlig d-borste. Den är perfekt vinklad för att rengöra brygghuvudet på vår espressomaskin.
En ovanlig sak har faktiskt inträffat idag. Yvonne gjorde ett mäktigt magplask rakt ner i asfalten! Hon har ju vurpat en del med sin mtb, men nu var det gåendes. Skulle hoppa över en kätting som fungerar som "staket" på en parkering, ena foten krokade fast och det blev verkligen platt fall! Hon slog i marken rätt hårt men lyckades parera med armarna så inte huvudet slog i. Några blåmärken på knä och armbågar bara. Måste erkänna att det såg rätt roligt ut :)

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar