torsdag 13 februari 2014

Cykel i "kolgården"

Ja det blev cykel ute idag, så här års blir det under veckorna alltid i mörker, något annat går inte att lösa. Alltid ensam, man ser inte en cyklist så långt lampan lyser sas. Förrän idag, när jag var på väg hem stod där en punkterad cyklist i ett gathörn.
Det syntes tydligt på håll, ni vet cykel uppochner febril aktivitet osv. Jag stannade till för att kolla om han behövde en hand eller någon reservdel. Svaret blev nej, han hade hela kittet med sig vad jag kunde se så det blev istället en kort snackepause. Sånt där tycker jag är trevligt...På tal om ljus så är jag fortfarande grymt nöjd med min lampa, rejält ljusstark, perfekt utformad ljuskägla och väldigt lång batteritid. Spider Eyes har två lite mindre ljusstarka leds som ger en extra lite svagare ljuskägla närmare cykeln som jag tycker är perfekt! Den stör heller inte mycket på hjälmen och batteriet lägger jag i fickan på cykeltröjan under jackan. Chris Hadaway på Troute light har faktiskt gjort ett riktigt bra jobb här kan jag säga efter att ha testat den både på stigar och landsvägar under ett och ett halvt år.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar