onsdag 19 februari 2014

7°C och dagsljus nästan hela vägen :)

Det var länge sedan jag hade sällskap när jag tränar ute nu, men plötsligt händer det!! Igår kunde man sikta Yvonne ute på de Skånska åkrarna. Hon har iofs en del väldigt bra skäl att skylla på med långvariga ögonproblem +annat.

Hon var aningen förvirrad och ovan vid vad man har på sig när man cyklar ute... Vi hann rulla ca 100 meter innan jag undrade om hon inte glömt något, varken hjälm eller glasögon hade hon fått på sig. Måste vara ett tecken på för mycket källarträning!


Vi körde min 3x15runda fast i, för mig iallafall, distanstempo. Y låg högre i puls, men inte allt för högt, hon måste ju ha en chans att komma igång.

Som alltid var det gött att cykla ute men idag var det nog bättre än de senaste gångerna jag varit ute, det var ljust under hela turen!

//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Kom att tänka på när jag cyklade till jobbet och kom på när jag kom fram efter en timme att jag inte satt på mig hjälmen... *skäms*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB19 februari 2014 19:59

   Just det ja, tror att jag läst om det i din blogg tidigare :)

   Radera