fredag 7 februari 2014

3x15 Monark och lagom är bäst

Idag i källaren, jämförelsen mot utomhus var lätt att urskilja. Att cykla intervallerna utomhus är underbart, känns lättare och roligare. Man kommer ju någonstans och får se något och då går ju tiden mycket fortare, sen har jag fått för mig att jag har lättare för att ta i hårdare ute på en mountainbike!

I mat och träningshysterins tid som verkar vara nu, ska man antingen enligt de flesta enbart leva på kosttillskott, diverse dieter och stenhård träning. Eller som vissa PK-bloggar förespråkar motsatsen, att bara äta gott och inte bry sig om hur man ser ut, runt är snyggt...
Den signalen är inte heller särskilt hälsosam då många just gör så, men utan att röra på sig. Alltså sitter kvar i soffan och äter vidare, detta menar jag inte är hälsosamt.

Utseendet är inte det primära i budskapet antar jag. Vissa är av naturen smala som jag och det verkar väldigt lätt att racka ner på, men det viktiga glöms bort, nämligen att röra på sig i proportion till vad man stoppar i sig... Det är faktiskt möjligt att äta gott och "onyttigt", vad nu det innebär inom vissa rimliga gränser mao vilka preferenser man har, utan att ligga på pluskontot.

Vad vi handlade idag var ingen broccoli tex. ⤵️


Frågan är bara hur länge den där påsen med ostbågar räcker hos vissa?
Bara för att få äran att ta i lite hårdare imorgon har jag just inmundigat en espresso med tillhörande Calvados ;)Shoot me!
//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar