fredag 10 januari 2014

Rackarns kvickt

Ja, nu ska jag inte lura er att tro att det är jag själv som är rackarns snabb. Nej, rubriken syftar till riktigt snabb leverans från en cykelbutik på nätet. Måste bara nämna det för det gör iallafall mig glad!

Skickade ett mail till Evalds MTB sent i onsdagskväll och frågade om en cykelväska. Klockan 9 på morgonen fick jag svar att dom hade en hemma. Klocka 13 svarade jag "Kanon den tar jag!" Idag kl 14 hämtade jag ut paketet på Ica! Kan inte vara annat än nöjd med den snabba servicen :)

Evoc cykelväska approved by Olsson & Hilda


Eftermiddagsnöjet blev förlagt till källarvåningen. Jag genomled årets första omgång fyror och kunde tillochmed lägga på mer vikt efter de första två - skön känsla det där hörrni :)

Andreas körde styrkeintervaller, 5 stycken 3minuters med lika lång vila på 60 kadens. Nu börjar det kännas som vanligt i kroppen igen blev kommentaren - bra där.

Fredag på er!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar