måndag 27 januari 2014

Monterat ny bakväxel på min CubeMin Cube genomgick igår en smärre operation med utbyte av en vital del. Den gamla bakväxeln var, som man brukar säga, körd och en ny sattes på plats. Nu kan jag både växla och trampa baklänges - wow! Har i och för sig inte testkört den ännu, men i mekstället funkar den bra.

Så här såg en av de gamla trissorna ut, inte helt optimalt.
Kanske hade jag inte behövt byta hela bakväxeln om jag hade sett till att fixa nya trissor långt tidigare. Jag har ju faktiskt fått det påpekat vid ett antal tillfällen...

Idag har vi, precis som alla andra, arbetat oss igenom en måndag. Jag har frusit hela dagen fram till jag kom hem, vi hade bara 15° på jobbet i morse och under dagen jobbade vi upp värmen till 19. Efter en värmande kopp kaffe här hemma tog Andreas första omgången på Monarken, sen tog jag vid. Vi körde båda lite längre styrkeintervaller, tänker att det kan vara nyttigt om man ska cykla långa backar eller berg ;)

//Y
Ps. Kanske inte kan lura någon att tro att jag mekade själv, tror det är rätt tydligt att det inte är mina händer och armar på bilderna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar