måndag 20 januari 2014

Misslyckad träning igår, bättre idag :)Man gör vad man kan för att liva upp stämningen inför styrkeintervallerna :) Mössan åkte av strax efter bilden togs, tro mig!

Igår påbörjade jag ett pass ettor, men jag avbröt efter bara tre stycken eftersom det kändes obra i kroppen. Jag hade ingen kraft och pulsen skenade iväg och ville knappt gå ner i vilan. Trampade istället en timme med lågt motstånd och 75% puls.

Efter dagens jobb & kaffe kände jag mig mycket piggare och allt gick rätt till under träningen! Toppen!

Andreas unnar sig en välförtjänt vilodag efter en riktigt tuff träningsperiod.
Hej på er!
//Y

2 kommentarer:

  1. en sån mössa skyddar nästan bättre än hjälm ;) bra jobbat, den tuffaste träningen är när man råkar ha oflyt!

    SvaraRadera
  2. Yvonne The Summit MTB21 januari 2014 16:26

    Hahaha den mössan håller ju för vad som helst! :) Ja, man kan bli osäker på sig själv när det går riktigt dåligt på en träning och man inte har någon direkt förklaring till varför. Rätt skönt då att tillåta sig själv att avbryta och ta nya tag nästa dag :)

    SvaraRadera