lördag 4 januari 2014

Kört Trek idag

Det var verkligen för fint väder för att gå ner i källaren för att träna idag, istället tog jag ut min nya Trek på en åktur. Visst den är rätt så tung och det får man känna av i uppförsbackarna, men den rullar fantastiskt bra på platten! 8 växlar har den och inte några av den lättlätta sorten, fick kämpa ordentligt i backarna.Jag har problem med bakväxeln på Cuben därför fick den stå hemma. Trissorna är kass och låser kedjan om jag försöker trampa bakåt minsta lilla. Får väl ta och fixa det. Nån som har en Sram bakväxel till salu, x9 eller uppåt?

Var ute bara 1timme 15min eftersom jag inte hade lampa med mig och det började bli mörkt. Det blev ett rätt så hårt pass iallafall med 86% i medelpuls och 97 i max. Så jäkla skönt att komma ut och lufta lungorna lite :) Mötte förresten hela räddningsstyrkan med brandbilar, ambulanser och båtar på väg ut till Kullen, tydligen var det en försvunnen dykare som orsakade ståhejet.//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar