lördag 11 januari 2014

Jakten på Höjdmeter 2013

Nu är det på tiden att avsluta den där Jakten på Höjdmeter, för 2013 får jag utnämna mig själv till vinnare. Efter att jag hade kört sista gången och klämde till med 976hm tänkte jag att jag skulle avvakta och se hur mycket jag blev slagen med och sedan göra ett nytt försök, så blev det aldrig. Inte vad jag vet i alla fall för det var ingen som kom in med några siffror efter det.


Kanske finns det mer effektiva vägval att göra, vad vet jag. Man blev rätt snurrig i huvudet efter ett tag när man snabbt skulle planera sin körning och tänka framåt... Det retar mig fortfarande att jag inte hade lite mer is i magen och stannade lite längre på berget. Som ni ser hade jag drygt 5 minuter till godo när jag kom i mål. Det var ju så nära 1000m!

Här ser ni hur jag har kört och lite siffror på hur jag mådde under tiden :)
I mål

Till nästa år hoppas vi på riktigt bra uppslutning, jag vet att vi är ganska många som hittar bra på stigarna där uppe och har goda chanser.

Sommaren som gick gjorde stigarna extremt torra, det gjorde ju att det på många ställen gick ovanligt snabbt att ta sig fram där det andra år kan vara segt som att gå i olja.
Oavsett vad siffran kan komma att bli 2014 så är det en ruskigt bra sporre att ge allt man har + det där extra som bara pannbenet kan locka fram och få 2 timmars stenhård träning!

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar