tisdag 14 januari 2014

Gym vs källare

Många är det som har all sin träningstid, eller större delen av den, förlagd till ett gym där man svettas tillsammans med andra sida vid sida. Jag har väl provat på det lite då och då men nu har jag insett att det inte riktigt är något för mig.

För det första har jag svårt att hitta någon större inspiration till styrketräning med diverse maskiner. De styrkeövningar jag kommer mig för att göra funkar precis lika bra hemma. För det andra har jag väääldigt svårt för att ta ut mig fullständigt, som tex under en 4:a, när någon annan befinner sig i samma rum. Det är ju iofs mitt eget problem. Läste in en annan blogg (minns inte vilken) för längesen där personen i fråga hade kört ett intervallpass på löpbandet och folk runtomkring hade kastat konstiga blickar. Det verkar ibland inte vara helt ok att flåsa ordentligt, svettas ymnigt och bli blossande röd i ansiktet på gymmet. Men visst, ok låt dom glo då, är väl bara att strunta i! Inget för mig dock.

Nä, jag trivs bättre här - i källaren, på Monarken (om jag tvunget måste träna inomhus vill säga)!


Tröskelintervaller i afton - satt fint!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar