tisdag 28 januari 2014

En tisdag i januari

Äntligen börjar min ögon kännas bättre. Efter tre besök hos vårdcentralen och samtal till ögonmottagningen på lasarettet. Via vc fick jag utskrivet ögondroppar med antibiotika och mot allergi, tredje gången när inget av det hjälpte fick jag en klapp på axeln och ett "det bliiir bra". Lasarettet tipsade om "vanliga" droppar mot torra ögon och det lindrade problemet rätt bra. Fick sedan tips om havtornkapslar och det har verkligen gjort susen! Verkligen skönt, även om det fortfarande inte är helt bra.

Så nu käkar jag havtorn för ögonen och nyponpulver för lederna i fingrarna... Börjar känna mig gammal och utsliten :(


Källaren har inte lämnats åt sitt öde denna dag heller. Andreas har gjort ett besök och pressat sig igenom 3x10min. Det var tydligen en hel del vilja och pannben som fick jobba för att klara det med riktigt trötta ben från gårdagens träning.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar