onsdag 22 januari 2014

Dagens tips!

Varför har vi inte sett till att skaffa en sån här tidigare?? Den är ju skitbra! Måste verkligen tipsa alla om detta - en ÄGGKOKARE!Man kan ju tycka, precis som vi också gjort, att det är väl ingen konst att koka ägg på det gamla vanliga sättet på spisen. Nej det är det förvisso inte, MEN en äggkokare gör det själv, man behöver inte passa tiden och den säger till när det är klart.

Dessutom blir resultatet perfekt varje gång varesig man väljer lös- medium- eller hårdkokt. Som grädde på moset är äggen alltid lättskalade. Positivt är också att maskinen är energisnål och man bara behöver ett par matskedar vatten.
Spring och köp! Eller varför inte cykla :)

Träning då? Inte jag, men A har kört distanspass med inslag av styrkeintervaller i källaren. Eventuellt har han lite känningar av en förkylning så han valde bort de tänkta dödsintervallerna.Sen har vi skrapat fram storkovan också - yippie!


Får väl sammanfattas som en bra dag!
//Y

3 kommentarer:

 1. Jag hade en äggkokare en gång. Sämsta pryl jag nånsin haft tror jag. Kokade alltid typ 18 minuter, men det var väl 20 år sen så det lär väl ha hänt en del. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB23 januari 2014 06:58

   :) Vi köpte den som var "bäst i test" och den är väl lite snabbare, tar typ 15 min. Det är väl lite längre än på spisen, men hur lång tid tar det från det att man sätter på spisen till det att äggen är klara? Nämnde jag att de också var billigast! ;)

   Radera
  2. Alltså, den kokade verkligen äggen i en evighet. VÄLDIGT hårdkokta... :) Man skulle hälla i olika mycket vatten beroende på hur lång tid man ville ha ägen kokta. Men det spelade som ingen roll, den kokade allt tills dom var gröna inuti typ. :)

   Radera